Εταιρία

Η επιχείρηση LOUPEIDIS FASHION δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και της υπόδησης για περισσότερο από 25 χρόνια. Διαγράφοντας μια σταθερή πορεία από την ίδρυση μας, είμαστε δίπλα σας με δύο μεγάλα καταστήματα, στα Διαβατά και στα Γιαννιτσά. Η στήριξη και το χαμόγελό σας είναι πηγή έμπνευσης για εμάς και σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας μας. Με βασική μας προτεραιότητα την κάλυψη όλων των αναγκών της σύγχρονης οικογένειας, εμπνεόμαστε από τις νέες τάσεις της μόδας δημιουργώντας σύνολα, για κάθε περίσταση, στοχεύοντας πάντα στο όφελος του καταναλωτή. Προσπαθούμε καθημερινά να σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία ενδύματα και υποδήματα για όλη την οικογένεια, με πολύ καλή ποιότητα και προσιτές τιμές για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας.


Για την γυναίκα δημιουργούμε προτάσεις που κολακεύουν το σώμα προσδίδοντας του θηλυκότητα και μοναδικό στυλ.
Οι άνδρες που επιλέγουν τα καταστήματα Loupeidis Fashion εξοπλίζουν την γκαρνταρόμπα τους με διαχρονικά αλλά και σύγχρονα ενδύματα, για όλες τις ηλικίες.
Τέλος, για τους μικρούς μας φίλους φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα τους με μια μεγάλη συλλογή από ποιοτικά και ανθεκτικά ρούχα που τα συντροφεύουν σε κάθε τους δραστηριότητα!
 

Δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε και να ανανεώνουμε τις προτάσεις μας καθημερινά!!!